október, 2020

18okt10:0017:00Lilith - a szenvedély felszabadít

Több

Esemény részletei

Nem mindig könnyű megérteni a Lilith részünket, mentálisan egészen biztosan nem jutunk vele sokra. Lilith-ben olyan elementáris őserő van, amit logikai úton nem tudunk elérni. Érdemes bent keresni a válaszokat vele kapcsolatban, egy olyan működésben, ami szélsőséges esetben elszívhatja az életerőnket is azért, hogy észrevegyük és integráljuk létét.

A legtöbb kultúrában a női erőket a sötétséggel azonosították. Ma már, amikor a bölcsességet a saját szívünkben keressük, ez lehetővé teszi számunkra, hogy újraértékeljük a sötétségről alkotott képeinket. Ezáltal újra tudjuk fogalmazni, hogy mit jelent a valódi női erő, és miért nem baj, ha az a mélységből, vagy, ha úgy tetszik, a sötétségből fakad.

Lilith arra lett megalkotva, hogy a Teremtő romboló aspektusát képviselje. A mai kultúránkban azonban a rombolás-alkotás kettősségében a rombolást rossznak érezzük, míg az alkotás egy kellemes címke számunkra. Azonban ez egy ciklust hoz létre, amely az örök körforgással kapcsol össze bennünket. Nem lehetünk mindig csak jók, hiába a társadalom csak erre a részünkre kíváncsi. Ha Lilith útján járunk, ő azt az árat kéri tőlünk, hogy engedjük el a megfelelés köreinket.

Az alkotás előtt ott a rombolás, ami segít egy tiszta lapot, egy alkotó felületet létrehozni. A rombolás nem rossz, hanem egy olyan erő, ami világokat tud megmozgatni.

Amíg megtagadjuk ezt a részünket, addig nem férünk hozzá a valódi teremtő erőnkhöz. Addig minden alkotásunk kellemes lesz csupán, de nem életrevaló, nem élettel teli. Azonban, ha megértjük a Lilith részünket, hogy mit szeretne számunkra feltárni önmagunkból, akkor megértjük az inkarnációnk mozgatórugóját. Így férünk csak hozzá igazán a bennünk lévő szenvedélyhez.

Ezért most egy olyan programra hívunk, amiben a szellemi megértés mellett egy erős energetikai munkát és beavatódást is átélünk. Ezen a napon felkészülünk a mélyebb munkára, s egyre mélyebbre hatolunk Lilith birodalmába. Egy olyan tánc koreográfia segítségével fogjuk őt energetikailag megközelíteni, amely egyesíti bennünk a szent és a szajha részt. Ezután egy beavatásban elsimítjuk majd azokat a folyamatokat, amelyek feloldódtak az integrálás során.

Lilith mindig a fejlődésbe “kerget” bennünket, ezért érdemes ennek tudatosan odaadni magunkat.
Szeretettel várunk: Edina, Ancsa és Era

A program ára: 25 000 HUF/fő

A programra előzetes bejelentkezés szükséges: edina.kammerer@gmail.com

Idő

(Vasárnap) 10:00 - 17:00

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X