november, 2020

07nov10:0014:00AVIVA MÓDSZER TRÉNING – A HORMONÁLIS EGYENSÚLYRA

Több

Esemény részletei

Tudtad, hogy nem kell szenvedned hasgörcsöktől, PMS vagy hőhullámoktól? Tudtad, hogy van egy olyan mozgásforma, mely segít ezeken a kihívásokon és más hormonális problémán?
Szeretnél babát? Pajzsmirigyproblémád, miómád, vagy PCOS-ed van, netán cisztáktól szeretnél megszabadulni?
Az AVIVA Módszer megoldást nyújthat mindezen problémákra.
Az Aviva módszer egy strukturált, beavatkozás-mentes és mérsékelt erősségű gyakorlatsor, melynek terápiás hatása van a női szaporodási rendszerre. A mozdulatok az úgynevezett „dolgozó zónára” összpontosítanak – a test medence, csipő és alhasi területére.
Az AVIVA módszer gyakorlásával serkentjük a vérkeringést a szaporító szervekhez és segítjük a hormonok termelődését és továbbítását, mely fontos szerepet játszik a női menstruásciós ciklusban. Nemcsak erősíti a szaporító szerveket, de kioldja a keringési blokkokat és visszaállítja a nagyon érzékeny hormonháztartást is.
A 4 órás műhely keretében megtanuljuk az egyszerű módszer 18 gyakorlatát, illetve a rövidített módszert, plusz a pánik gyakorlatot is. Azt is átbeszéljük, hogy milyen életmódbeli vátoztatásokat érdemes eszközölni a cél elérése érdekében (pl. táplálkozás, helyes alvó pozíció, stb.)
Időpont: 2020. november 7, 10-14 h
A kb. 4 órás kiscsoportos tréning ára 15000 Ft.
Oktató: Conolly-Balázs Andrea
Regisztrálás szükséges! Irj az andrea@andreabalazs.eu email címre vagy hívd a 30/221-2868-as számot.
A tréning minimum 4 fő részvétele esetén indul.

Idő

(Szombat) 10:00 - 14:00

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X