Mozgás

Döntsd el kihez és mikor jönnél!

Mozgás

Döntsd el kihez és mikor jönnél!

Órarend

Órarendünkben megtalálhatod a foglalkozásaink időpontjait és az oktatókat!

OKTATÓINK

Lipták Margit –
Gerincjóga

Gerincjóga, relaxáció és meditáció oktató

“A jóga út a szabadsághoz” (Indra Devi)

Saját tapasztalásomon keresztül hiszem, hogy a jóga út a szabadsághoz. 35 éves koromra elértem, amire a „nyugati ember” vágyik; család, otthon, karrier.  Azután ez a lufi kipukkadt…..

Bejelentkezés: margitliptak@gmail.com
Tel.: +36-20/3725713

További információk

…és egyedül találtam magam egy kórházban. A megfelelési kényszer, a stressz letaglózott, testileg és lelkileg is összeomlottam. A nyugati orvoslás a mozgásszervi gyógyítás kapcsán minden lehetőséget megadott a felépülésre, valami mégis hiányzott – ekkor jött a Gerincjóga, amely rögtön betöltötte a hiányzó űrt, az egész gondolkodásmódomat és életemet megváltoztatta. Hiszem, hogy ez a pozitív élmény elvezethet Téged is az utadon oda, ahová szeretnél eljutni az életedben, egyetlen dolog szükséges hozzá:
Jógázz, bárhol, bármikor!

Manzera Nikoletta –
Baba-mama jóga

okleveles jógaoktató, életmód tanácsadó, Baba-mama jógaoktató

Baba mama jóga óráim elfogadó, szoptatásbarát órák, ami alatt bármikor meg lehet állni szoptatni, pelenkázni, ringatni. Amíg a babák játszanak, mi átmozgatjuk magunkat, jógázunk.
Bejelentkezés:
nikoletta.manzera@gmail.com
Tel.: +36-70/425-7637

További információk

A foglalkozások 1 órásak, általában ennyit bírnak a babák.
Korhatár nincs, bármikor el lehet jönni, amikor az anyuka úgy érzi, hogy mindketten végig tudják csinálni.

Conolly-Balázs Andrea
– Jogalates

Holisztikus életmód mentor, stressz menedzsment coach, jóga és jogalates oktató, életmódtanácsadó.

14 év vállalati, alkalmazotti szférában eltöltött idő után léptem a segítői pályára 2010-ben. Betegségem után, életmódom megváltoztatása segített abban, hogy egy egészséges leánygyermek anyukája lettem 2011-ben.

Bejelentkezés: andrea@yoganutrition.com  Tel.: +36-30/221-2868

További információk

Azóta hirdetem, hogy mennyire fontos táplálkozásunk és életmódunk felülvizsgálata és szükség esetén megváltoztatása.

Főbb területek amiben irányt tudok mutatni:

– termékenység, hormonális problémák
– táplálkozás beállítása, vegán ételek készítése
– szülés utáni hasizomregeneráció
– egyéni- és vállalati stressz menedzsment tréning (angolul is)
– életmód átalakítás
– felkészítés Skype-os állásinterjúra (angolul is)

A Yogalates a jóga és a Pilates ötvözete, melyeket szeretek kombinálni, hogy a testi és szellemi felfrissülés is jelen legyen az órán belül.

Hlács Erika – Lélektánc

 Gyerekkorom óta a mozgás az életem része. A húszas éveim közepe felé elkezdtem nyitni a tudatosság és spiritualitás felé. Folyamatosan tanultam, fejlődtem, mélyültem. Éreztem, hogy már nem csak a test kondicionálása érdekel, a lelkem szavára is figyelni akarok. 2010-ben ismertem meg a Nia-t, ami egy új fejezetet nyitott az életemben. 

Bejelentkezés: hlacserika@gmail.com
Tel.: +36-70/3559616

További információk

Amióta Nia-zok harmóniában lehetek a testemmel, jobban tudok kapcsolódni önmagammal, a Nővel, aki bennem él.A szívem vágya, hogy ezt a tapasztalást minél több emberrel tudjam megosztani, hogy a harmónia és egyensúly az ő életükbe is beköltözhessen. Ajánlom mindenkinek szeretettel!

Málnai Beatrix, Gubián Zsuzsa – Női alakformáló torna

A hatásos edzésprogram arányosan és sokoldalúan formálja a női test izmait, növeli az erőnlétet, jókedvre derít, segít az egészség megőrzésében. Ettől biztosan még vonzóbb és magabiztosabb Nő  leszel!

Bejelentkezés:
beatrixmalnai@gmail.com, www.blessyougym.hu
Málnai Beatrix 30/327-5608, 
Gubián Zsuzsa 30/214-1584

További információk

Az elérés titka a rendszeresség, a kitartás és az egyedien összeállított változatos, élvezetes, színvonalas zenés gimnasztikai mozgásanyag.

Szolnoki Csillag
Okleveles Hatha jóga és Flow oktató

Kezdő Jóga Flow       Hétfő 9.30-11.00
Haladó Jóga Flow    Kedd 11.30-13.00
Hatha Jóga                 Kedd 16.00-17.30
Hatha Jóga                Csütörtök  10.45-12.15
Jóga Flow                    Péntek 16.00-17.30

A jóga nem más, mint a legbensőbb önmagammal való kapcsolódás.

Út a lecsendesedéshez, a befelé figyeléshez. Iránymutatás, a körülményektől mentes elégedettség eléréséhez.

Flow óráim Hatha alapúak, így az ászanák kivitelezése a légzések áramlásával váltakoznak.

Várlak szeretettel kezdő és haladó óráimra nemtől és kortól függetlenül.

Bejelentkezés:
szolnoki.csillag@gmail.com,  06 30 406 76 08

További információk

Volt élsportolóként mindig is komoly elvárásokat támasztottam magam elé, amiknek az elérését követően sosem következett be a vágyott megelégedettség érzése.  Ez a mai, teljesítménycentrikus világunkban talán mindenki számára kicsit ismerős lehet. Azóta egy több éves elvonulást követően kezdtem el ismerkedni a jógával, ami kerekké tette számomra a lényeget. Elfogadó közösség, támogató közeg. Ahol nincs nyomasztás, versengés. Amiben az út a lényeg, méghozzá mindenkinek a saját útja benne.

Oktatóként igyekszem megteremteni, hogy biztonságban fejlődhess Te is az utadon. A Te tempódban, a Te mércéd szerint. Hiszen mindannyian más testi és lelki adottságokkal rendelkezünk.  

Furulyás Dóra – Kortárstánc alkotó-előadó

Kreatív gyerektánc
csütörtök   16-16,45 (4-6 év)
csütortök   16,45-17,45 (6-9 év)

A foglalkozás során a gyermekek az életkori sajátosságoknak megfelelően, mozgásos játékokon keresztül tapasztalhatják meg saját, szabad táncukat, a páros és csoportos feladatok pedig a közösségben való táncolás pozitív élményét alapozzák meg. A Kreatív Gyerektánc órákon a gyermekek természetes kreativitásán, kíváncsiságán és mozgásigényén keresztül nyer utat az önkifejezés. Nagy  hangsúlyt kap az improvizáció, mint  mozgásszervezési módszer. Személetmódként pedig meghatározó, hogy nem egy megoldás a helyes, hanem az egyéni megoldások mindegyike érvényes.

Bejelentkezés:
furulyas.dora@gmail.com, 0630-290-9197

További információk

Az olyan szavak, mint fantázia, kreativitás, impovizáció, mind a szabadság érzését hordozzák magukban. Merjük megadni gyermekünknek ezt az érzést, hiszen számtalan szociális helyzetben kell megfelelniük (és felelnek is meg!). Hiszem, hogy a kortárs tánc képes segíteni a gyermekeket abban, hogy megismerjék önmagukat, ezáltal kialakítva egy egészséges énképet és testtudatot.

 A Budapest Kortárstánc Főiskolán végeztem kortárstánc művész szakon. 2008-2018 a budapesti Tünet Együttes tagjaként számos produkció létrehozásában vettem részt. Dolgoztam többek között a HODWORKS-szel, a Timothy and the Things-szel,  Ördög Tamással, Kárpáti Péterrel.  Jelenleg szabadúszóként dolgozok.

Rosdy Alexandra nemzetközileg képesített Pilates oktató, végzős mentálhigénés segítő

Pilates:
Kedd 9.00 – 10.00, csütörtök 18.00 – 19.00

Tudni értékeinket, ismerni önmagunkat, tudni,hogy tehetünk a saját életünkért, dönthetünk, választhatunk- ebben hiszek, ez visz utamon, így vagyok jelen az életemben.

Több mint tizennégy éves egyéni és csoportos pilates oktatói gyakorlattal rendelkezem, amire elsösorban Németországban, Frankfurtban tettem szert- itt éltem és oktattam tizenkét évig. 2018 nyara óta élek itthon és adom tovább a pilates gyakorlásának örömét.

Bejelentkezés:
Tel.: +36-30/737-3089, artalalkozopont@gmail.com
https://www.facebook.com/artalalkozopont

További információk

A pilatesre hozzám ellátogató gyakorlók a törzs izmainak megerösítése, alakformálás, nyújtás, illetve testi-lelki egyensúlyuk céljából jönnek; stílusomra a “flow”-ban mozgás, a dinamikusság jellemzö. Òráimnak szerves része a pilates lelki egészségre ható pozitív aspektusa is.

Szentgyörgyi Nikoletta – TABATA Aerobic

Országos úszóbajnok, Aerobic Európabajnok, Fitness Világbajnok, Tabata Aerobic oktató, személyi edző

Mottóm: “Ott legyél ahol az Élet zajlik!”

Csoportos TABATA Aerobic óráimat azoknak ajánlom, akik szeretik a dinamikus, kemény edzéseket. Gyakorlataim változatosak és hatékonyak, ugyanakkor a kezdők és az idősebb korosztály számára is követhetők, végrehajthatók.

Személyi edzőként pedig célorientáltabb, hatékonyabb, biztonságosabb edzésekkel, és táplálkozási tanácsokkal szeretnék segíteni elsősorban azoknak, akik változtatni akarnak az életmódjukon, alakjukon, de nem tudják hogyan érjék el céljukat.

Bejelentkezés: szentgyorgyinikolettt@gmail.com

További információk

Gyerekorom óta szerves része az életemnek a sport .1998-tól 2010-ig aerobikoztam, amiben kétszeres Magyar bajnok lettem, és ötszörös Európa bajnok. Majd sportágat váltottam és a fitnessre tértem át, amin számos eredményeim közül a világbajnoki eredményemre vagyok a legbüszkébb, amit 2014. május 25.-én szereztem meg Horvátországban. Minden emberrel szeretném megismertetni és megszerettetni a sport világát. Tanulmányaimat kibővítettem a hallás sérült vendégek számára. Jelbeszéddel tudok velük kommunikálni, hogy még több segítséget tudjak nyújtani a hallas sérültek számára.

Verseny eredményeim:

 1. Országos úszóbajokság 1. hely
 2. Magyar kupa 1. hely Verseny aerobic (ez által kijutottam az Európa kupára)
 3. Európa kupa 1. hely
  2008. Ismételten Magyar kupa 1. hely ( ismét kijutás az Európa kupákra)
  2008.  Európa kupa kétszeres 1. hely
  2009. Európa kupa kétszeres 1. hely aerobic
  2010. Év fitness bajnoki cím (FitKid)
  2014. Világbajnoki cím fitness

2019 Copyright – Minden jog fenntartva
készítette: talkative.hu

Életerő Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és informálódj legújabb termékeinkről, programjainkról.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál!

X