Mozgás

Döntsd el kihez és mikor jönnél!

Mozgás

Döntsd el kihez és mikor jönnél!

Órarend

A tervezett eseményeink egyelőre elmaradnak.
Módosított időpontokért kérünk térj vissza később.

Órarendünkben megtalálhatod a foglalkozásaink időpontjait és az oktatókat!

OKTATÓINK

Manzera Nikoletta –
Baba-mama jóga

okleveles jógaoktató, életmód tanácsadó, Baba-mama jógaoktató

Baba mama jóga óráim elfogadó, szoptatásbarát órák, ami alatt bármikor meg lehet állni szoptatni, pelenkázni, ringatni. Amíg a babák játszanak, mi átmozgatjuk magunkat, jógázunk.
Bejelentkezés: 
nikoletta.manzera@gmail.com 
Tel.: +36-70/425-7637

További információk

A foglalkozások 1 órásak, általában ennyit bírnak a babák.
Korhatár nincs, bármikor el lehet jönni, amikor az anyuka úgy érzi, hogy mindketten végig tudják csinálni.

Lipták Margit –
Gerincjóga

Gerincjóga, relaxáció és meditáció oktató

“A jóga út a szabadsághoz” (Indra Devi)

Saját tapasztalásomon keresztül hiszem, hogy a jóga út a szabadsághoz. 35 éves koromra elértem, amire a „nyugati ember” vágyik; család, otthon, karrier.  Azután ez a lufi kipukkadt…..

Bejelentkezés: margitliptak@gmail.com
Tel.: +36-20/3725713

További információk

…és egyedül találtam magam egy kórházban. A megfelelési kényszer, a stressz letaglózott, testileg és lelkileg is összeomlottam. A nyugati orvoslás a mozgásszervi gyógyítás kapcsán minden lehetőséget megadott a felépülésre, valami mégis hiányzott – ekkor jött a Gerincjóga, amely rögtön betöltötte a hiányzó űrt, az egész gondolkodásmódomat és életemet megváltoztatta. Hiszem, hogy ez a pozitív élmény elvezethet Téged is az utadon oda, ahová szeretnél eljutni az életedben, egyetlen dolog szükséges hozzá:
Jógázz, bárhol, bármikor!

Conolly-Balázs Andrea
– Jogalates

Holisztikus életmód mentor, stressz menedzsment coach, jóga és jogalates oktató, életmódtanácsadó.

14 év vállalati, alkalmazotti szférában eltöltött idő után léptem a segítői pályára 2010-ben. Betegségem után, életmódom megváltoztatása segített abban, hogy egy egészséges leánygyermek anyukája lettem 2011-ben.

Bejelentkezés: andrea@yoganutrition.com  Tel.: +36-30/221-2868

További információk

Azóta hirdetem, hogy mennyire fontos táplálkozásunk és életmódunk felülvizsgálata és szükség esetén megváltoztatása.

Főbb területek amiben irányt tudok mutatni:

– termékenység, hormonális problémák
– táplálkozás beállítása, vegán ételek készítése
– szülés utáni hasizomregeneráció
– egyéni- és vállalati stressz menedzsment tréning (angolul is)
– életmód átalakítás
– felkészítés Skype-os állásinterjúra (angolul is)

A Yogalates a jóga és a Pilates ötvözete, melyeket szeretek kombinálni, hogy a testi és szellemi felfrissülés is jelen legyen az órán belül.

Hlács Erika – Nia Tánc, Tini Nia Tánc

 Gyerekkorom óta a mozgás az életem része. A húszas éveim közepe felé elkezdtem nyitni a tudatosság és spiritualitás felé. Folyamatosan tanultam, fejlődtem, mélyültem. Éreztem, hogy már nem csak a test kondicionálása érdekel, a lelkem szavára is figyelni akarok. 2010-ben ismertem meg a Nia-t, ami egy új fejezetet nyitott az életemben. 

Bejelentkezés: hlacserika@gmail.com
Tel.: +36-70/3559616

További információk

Amióta Nia-zok harmóniában lehetek a testemmel, jobban tudok kapcsolódni önmagammal, a Nővel, aki bennem él.A szívem vágya, hogy ezt a tapasztalást minél több emberrel tudjam megosztani, hogy a harmónia és egyensúly az ő életükbe is beköltözhessen. Ajánlom mindenkinek szeretettel!

Oláh Henrietta – Nia Tánc

NIA White Belt oktató, Nia tánc oktató, Bach virágterapeuta

 “Ha tancunkat nézed a szívünk szavait
hallod “. ❤️

“A tánc nem szenvedély az elején, csak egy életérzés, belekezdesz és nem tudod abba hagyni! Ekkor válik szenvedéllyé!” ❤️ A tánc az életem… Mi magunk is örök a tánc vagyunk,  ha tancolsz élsz …. Ha élsz tancolsz ❤️

Bejelentkezés: hennia@hennia.hu 
Tel.: +36-70/319 6723

További információk

Azért választottam a Nia mozgásformát, a táncot, életérzést és filozófiát, mert kerestem valami mást, ami átmozgat, leizzaszt, és ugyanakkor foglalkozik a lelki, szellemi fejlődéssel is. Elköteleztem magam, a holisztikus egészségszemlélet mellett, mely az embert egésznek tekinti, és a fizikális, lelki, mentális szinten egységben tartja, megelőzi, javítja, gyógyítja az egészség folyamatát.

Az új személetmódot, más szemszögből való rálátást az Ontológiai Coaching Master képzése hozta, és a speciális érzelmeket felszabadító, szelíd stresszoldó WingWave Coaching

Málnai Beatrix, Gubián Zsuzsa – Női alakformáló torna

A hatásos edzésprogram arányosan és sokoldalúan formálja a női test izmait, növeli az erőnlétet, jókedvre derít, segít az egészség megőrzésében. Ettől biztosan még vonzóbb és magabiztosabb Nő  leszel!

Bejelentkezés:
beatrixmalnai@gmail.com, www.blessyougym.hu
Málnai Beatrix 30/327-5608, 
Gubián Zsuzsa 30/214-1584

További információk

Az elérés titka a rendszeresség, a kitartás és az egyedien összeállított változatos, élvezetes, színvonalas zenés gimnasztikai mozgásanyag.

Vida Lili – Body & Soul for Kids

Fitness-wellness instruktor, táncos és koreográfus

Gyerekként kezdtem el hip-hop stílusban táncolni, ami által hazai és nemzetközi versenyeken is kiváló eredményeket értem el az Art Kingdom Dance Community tagjaként. Sok stílusban szereztem tapasztalatot, de leginkább az önkifejező mozgás felé lettem elhivatott. Pszichológia szakos hallgatóként táncterapeutának készülök, szívesen foglalkozom gyerekekkel, mozgáskultúrájuk fejlesztésében Body&Soul for Kids óráimon.

Bejelentkezés:
liliana.vida04@gmail.com 
Tel.: +36-70/395-1654

További információk

Testtudatkepzes-ContemporaryArt

Ezt a képzést a pubertás korosztálynak ajánlom. A tánc és az általa felszabaduló hormonok a serdülők szorongásait, depresszióját próbálják csökkenteni, az pedig hogy párosul hozzá egy olyan testtudatképzés, amely segíti a résztvevőt abban, hogy elfogadja magát egy plusz adalékot tesz hozzá az óra értékéhez. Órámon különösen nagy figyelmet fordítok a serdülők érzéseire

Becsy Angéla – Aviva torna

Aviva oktató

Saját nőgyógyászati probléma kapcsán kerültem az Aviva torna közelébe. Mikor már maga az orvos sem tudott milyen kezelést ajánlani, megkérdezte, hogy ismerem-e az Aviva tornát?

Hiszek a megelőzésben és abban, hogy képesek vagyunk az átmeneti elakadásokat megjavítani.

Bejelentkezés: angelabecsy@gmail.com   
Tel.: +36-30/210-4267

További információk

Ezzel a mondattal kezdődött az új életem, ugyanis Tóth Lívia tanfolyamán “gellert kaptam”, azt éreztem, hogy én ezt bizony tanítani szeretném és segíteni rengeteg nőnek, hogy megtapasztalja, nem kell kilónyi gyógyszert szednie ahhoz, hogy a hormonháztartása normalizálódjon és saját nőiességét a kezében tarthassa. Ez már 7 éve történt, azóta számtalan baba “keresztanyja” és rengeteg gyógyulás szemtanúja vagyok.

Smid Erika Violetta – Kismama jóga flow

A mozgás kisgyermekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben. Klasszikus balettel, művészi tornával és színpadi tánccal kezdtem, majd a balett mellett beleszerettem a jógába. Amikor elkezdtem jógaórákat látogatni, a jóga lelki oldalát, mélységeit kerestem igazán. Mindig úgy éreztem, hogy csak akkor lehetek hiteles jógaoktató, ha a fizikai oldala mellett a szellemi / lelki tanítást is tovább tudom adni.

Bejelentkezés: erikavioletta@gmail.com
Tel.: +36-30/864-3018

További információk

A jóga megváltoztatta az életemet. A testemre szentélyként tekintek, és ennek megfelelően „táplálom”, illetve sokkal jobban tudok figyelni a jelzéseire.Mindennek köszönhetően örömteli várandósságban és csodálatos szülésélményben lehetett részem. Ezt a tudatosságot szeretném átadni a kismamáknak jógaóráimon. Kismama jóga flow óráimon a Vinyasa Flow és a Birthlight kismama jóga alapjaira épülő dinamikus, áramló (flow), ugyanakkor biztonságosan végezhető gyakorlatokkal, ászanákkal mozgatjuk át a testet. Kiemelt figyelmet szentelünk a kismamák testének jelzéseinek, változásainak, a magzati kapcsolatfelvételnek és a várandósság alatt jelentkező félelmek oldásának, illetve a szülés kérdéskörével is foglalkozunk a jóga széles eszköztárának segítségével (vajúdási technikák, pozíciók, légzőgyakorlatok – pránajáma, szülőpozíciók, gátizom torna, relaxáció, meditáció stb.). A várandósság alatt a jóga nagyon jó hatással van a magzat idegrendszerének fejlődésére (lényegesen gyorsabban fejlődik), illetve a születés utáni mozgásfejlődésére.

Tanulmányaim:

– Hatha jóga 200hrs YAI oktatóképzés- Nitayoga Központ (Kiss Zoltán Nitai)

– Kismama flow és baba-mama jóga mozgásfejlesztéssel oktatóképzés- Asram Jóga (Varga Judit és Csíki Mariann)

– Vinyasa (flow és krama) oktatóképzés- Sarasvati Alapítvány, Jóga- és Oktatási Központ (Farkas Zsuzsa és Hegedűs Zsolt)

– Gerincterápia jógával- Bene Máté Gerincakadémia (Bene Máté)

– Vaisnava jógamester- Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola – folyamatban

Szentgyörgyi Nikoletta – TABATA Aerobic

Országos úszóbajnok, Aerobic Európabajnok, Fitness Világbajnok, Tabata Aerobic oktató, személyi edző

Mottóm: “Ott legyél ahol az Élet zajlik!”

Csoportos TABATA Aerobic óráimat azoknak ajánlom, akik szeretik a dinamikus, kemény edzéseket. Gyakorlataim változatosak és hatékonyak, ugyanakkor a kezdők és az idősebb korosztály számára is követhetők, végrehajthatók.

Személyi edzőként pedig célorientáltabb, hatékonyabb, biztonságosabb edzésekkel, és táplálkozási tanácsokkal szeretnék segíteni elsősorban azoknak, akik változtatni akarnak az életmódjukon, alakjukon, de nem tudják hogyan érjék el céljukat.

Bejelentkezés: szentgyorgyinikolettt@gmail.com

További információk

Gyerekorom óta szerves része az életemnek a sport .1998-tól 2010-ig aerobikoztam, amiben kétszeres Magyar bajnok lettem, és ötszörös Európa bajnok. Majd sportágat váltottam és a fitnessre tértem át, amin számos eredményeim közül a világbajnoki eredményemre vagyok a legbüszkébb, amit 2014. május 25.-én szereztem meg Horvátországban. Minden emberrel szeretném megismertetni és megszerettetni a sport világát. Tanulmányaimat kibővítettem a hallás sérült vendégek számára. Jelbeszéddel tudok velük kommunikálni, hogy még több segítséget tudjak nyújtani a hallas sérültek számára.

Verseny eredményeim:

 1. Országos úszóbajokság 1. hely
 2. Magyar kupa 1. hely Verseny aerobic (ez által kijutottam az Európa kupára)
 3. Európa kupa 1. hely
  2008. Ismételten Magyar kupa 1. hely ( ismét kijutás az Európa kupákra)
  2008.  Európa kupa kétszeres 1. hely
  2009. Európa kupa kétszeres 1. hely aerobic
  2010. Év fitness bajnoki cím (FitKid)
  2014. Világbajnoki cím fitness

Kung Fu és Tai Chi

Tai Chi oktatónk kínai diagnosztikával és akupresszúrás masszázzsal foglalkozó gyógyász

Az általam gyakorolt és oktatott módszerek kínai taoista eredetűek, eredetük ősi időkbe vezethető vissza. 

Ezekben a régi időkben még szoros összefüggésben volt az egészségmegőrzés, a harcművészet, a gyógyítás, spiritualitás és a művészetek gyakorlása.

Én is ezt a felfogást követem, és számomra a Tai Chi ezeket az irányokat mind egyesíti. 

 

További információk

2001 óta foglalkozom Yang stílusú Tai Chi, Qi Gong és Kung Fu gyakorlásával, 2005 óta oktatok Magyarországon, Németországban és Angliában.

2008 óta foglalkozom a kínai gyógyászattal és masszázs terápiákkal (kínai Tui Na masszázsterápia és svédmasszázs).
2013-ban természetgyógyászként szereztem oklevelet akupresszőr szakirányon, 2018-ban az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzést végeztem el.

Emellett elmélyedtem a nyugati gyógyászatban is, anatómia és élettan tanulmányokat is folytattam, és tanulmányoztam a gyógytornát, illetve más, kapcsolódó mozgásrendszereket (jóga, Pilates). 

Az oktatás során fontosnak tartom, hogy a Tai Chi művészetének tanulásával párhuzamosan megfelelő testi alapokat is szerezzenek a tanítványok, egyrészt, hogy sérülésmentesen tudjanak gyakorolni, másrészt, hogy a mozdulatok helyes elvégzéséhez egészséges testi alapjuk legyen. 

2019 Copyright – Minden jog fenntartva
készítette: talkative.hu

Életerő Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és informálódj legújabb termékeinkről, programjainkról.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál!

X