Mozgás

Döntsd el kihez és mikor jönnél!

Mozgás

Döntsd el kihez és mikor jönnél!

Órarend

Órarendünkben megtalálhatod a foglalkozásaink időpontjait és az oktatókat!

OKTATÓINK

Lipták Margit –
Gerincjóga

Gerincjóga, relaxáció és meditáció oktató

“A jóga út a szabadsághoz” (Indra Devi)

Saját tapasztalásomon keresztül hiszem, hogy a jóga út a szabadsághoz. 35 éves koromra elértem, amire a „nyugati ember” vágyik; család, otthon, karrier.  Azután ez a lufi kipukkadt…..

Bejelentkezés: margitliptak@gmail.com
Tel.: +36-20/3725713

További információk

…és egyedül találtam magam egy kórházban. A megfelelési kényszer, a stressz letaglózott, testileg és lelkileg is összeomlottam. A nyugati orvoslás a mozgásszervi gyógyítás kapcsán minden lehetőséget megadott a felépülésre, valami mégis hiányzott – ekkor jött a Gerincjóga, amely rögtön betöltötte a hiányzó űrt, az egész gondolkodásmódomat és életemet megváltoztatta. Hiszem, hogy ez a pozitív élmény elvezethet Téged is az utadon oda, ahová szeretnél eljutni az életedben, egyetlen dolog szükséges hozzá:
Jógázz, bárhol, bármikor!

Manzera Nikoletta –
Baba-mama jóga

okleveles jógaoktató, életmód tanácsadó, Baba-mama jógaoktató

Baba mama jóga óráim elfogadó, szoptatásbarát órák, ami alatt bármikor meg lehet állni szoptatni, pelenkázni, ringatni. Amíg a babák játszanak, mi átmozgatjuk magunkat, jógázunk.
Bejelentkezés:
nikoletta.manzera@gmail.com
Tel.: +36-70/425-7637

További információk

A foglalkozások 1 órásak, általában ennyit bírnak a babák.
Korhatár nincs, bármikor el lehet jönni, amikor az anyuka úgy érzi, hogy mindketten végig tudják csinálni.

Conolly-Balázs Andrea
– Jogalates

Holisztikus életmód mentor, stressz menedzsment coach, jóga és jogalates oktató, életmódtanácsadó.

14 év vállalati, alkalmazotti szférában eltöltött idő után léptem a segítői pályára 2010-ben. Betegségem után, életmódom megváltoztatása segített abban, hogy egy egészséges leánygyermek anyukája lettem 2011-ben.

Bejelentkezés: andrea@yoganutrition.com  Tel.: +36-30/221-2868

További információk

Azóta hirdetem, hogy mennyire fontos táplálkozásunk és életmódunk felülvizsgálata és szükség esetén megváltoztatása.

Főbb területek amiben irányt tudok mutatni:

– termékenység, hormonális problémák
– táplálkozás beállítása, vegán ételek készítése
– szülés utáni hasizomregeneráció
– egyéni- és vállalati stressz menedzsment tréning (angolul is)
– életmód átalakítás
– felkészítés Skype-os állásinterjúra (angolul is)

A Yogalates a jóga és a Pilates ötvözete, melyeket szeretek kombinálni, hogy a testi és szellemi felfrissülés is jelen legyen az órán belül.

Hlács Erika – Nia Tánc, Tini Nia Tánc

 Gyerekkorom óta a mozgás az életem része. A húszas éveim közepe felé elkezdtem nyitni a tudatosság és spiritualitás felé. Folyamatosan tanultam, fejlődtem, mélyültem. Éreztem, hogy már nem csak a test kondicionálása érdekel, a lelkem szavára is figyelni akarok. 2010-ben ismertem meg a Nia-t, ami egy új fejezetet nyitott az életemben. 

Bejelentkezés: hlacserika@gmail.com
Tel.: +36-70/3559616

További információk

Amióta Nia-zok harmóniában lehetek a testemmel, jobban tudok kapcsolódni önmagammal, a Nővel, aki bennem él.A szívem vágya, hogy ezt a tapasztalást minél több emberrel tudjam megosztani, hogy a harmónia és egyensúly az ő életükbe is beköltözhessen. Ajánlom mindenkinek szeretettel!

Málnai Beatrix, Gubián Zsuzsa – Női alakformáló torna

A hatásos edzésprogram arányosan és sokoldalúan formálja a női test izmait, növeli az erőnlétet, jókedvre derít, segít az egészség megőrzésében. Ettől biztosan még vonzóbb és magabiztosabb Nő  leszel!

Bejelentkezés:
beatrixmalnai@gmail.com, www.blessyougym.hu
Málnai Beatrix 30/327-5608, 
Gubián Zsuzsa 30/214-1584

További információk

Az elérés titka a rendszeresség, a kitartás és az egyedien összeállított változatos, élvezetes, színvonalas zenés gimnasztikai mozgásanyag.

Tauzin Tünde Nikola
Okleveles jógaoktató, life és business coach, tréner

Csakrameditáció – Szerda 9.30-10.30

Napüdvözlet gyakorló jógaóra – Csütörtök 8.15-9.15

Napjaink felgyorsult tempójú világában különösen hasznos az elmélyülés, befeléfordulás képessége, melynek során megtanuljuk elménket lecsillapítani. Fontos, hogy rendszeresen időt adjunk magunknak arra, hogy megpihenjünk legalább néhány percre, így ismét újult erővel, frissen, pozitív irányba folytathatjuk tovább utunkat – ehhez nyújt praktikus segítséget a jóga.

Bejelentkezés:
Tel.: +36/30-821-0160, nikola.tauzin@outlook.com, www.tauzintundenikola.wixsite.com/visszaonmagadhoz, facebook.com/nikolatundetauzin

 

További információk

A Magyar Jógaoktatók Szövetsége által minősített jógaoktató oklevéllel rendelkezem, jógaoktató oklevelemet a Sivananda jógaiskolában szereztem 2012-ben. Több mint 20 éve jógázom, vegetáriánus vagyok és életem során több hónapot töltöttem bentlakásos bhakti jóga ashramokban Európa-szerte. 

Jóga óráimonon sok nyújtással, relaxációval, mantrákkal, valamint könnyű és biztonságos, mindenki által kivitelezhető, gerinckímélő gyakorlatokkal találkozhatsz.

Becsy Angéla – Aviva torna

Aviva oktató

Saját nőgyógyászati probléma kapcsán kerültem az Aviva torna közelébe. Mikor már maga az orvos sem tudott milyen kezelést ajánlani, megkérdezte, hogy ismerem-e az Aviva tornát?

Hiszek a megelőzésben és abban, hogy képesek vagyunk az átmeneti elakadásokat megjavítani.

Bejelentkezés: angelabecsy@gmail.com   
Tel.: +36-30/210-4267

További információk

Ezzel a mondattal kezdődött az új életem, ugyanis Tóth Lívia tanfolyamán “gellert kaptam”, azt éreztem, hogy én ezt bizony tanítani szeretném és segíteni rengeteg nőnek, hogy megtapasztalja, nem kell kilónyi gyógyszert szednie ahhoz, hogy a hormonháztartása normalizálódjon és saját nőiességét a kezében tarthassa. Ez már 7 éve történt, azóta számtalan baba “keresztanyja” és rengeteg gyógyulás szemtanúja vagyok.

Rosdy Alexandra nemzetközileg képesített Pilates oktató, végzős mentálhigénés segítő

Pilates:
Kedd 9.00 – 10.00, csütörtök 18.00 – 19.00

Tudni értékeinket, ismerni önmagunkat, tudni,hogy tehetünk a saját életünkért, dönthetünk, választhatunk- ebben hiszek, ez visz utamon, így vagyok jelen az életemben.

Több mint tizennégy éves egyéni és csoportos pilates oktatói gyakorlattal rendelkezem, amire elsösorban Németországban, Frankfurtban tettem szert- itt éltem és oktattam tizenkét évig. 2018 nyara óta élek itthon és adom tovább a pilates gyakorlásának örömét.

Bejelentkezés:
Tel.: +36-30/737-3089, artalalkozopont@gmail.com
https://www.facebook.com/artalalkozopont

További információk

A pilatesre hozzám ellátogató gyakorlók a törzs izmainak megerösítése, alakformálás, nyújtás, illetve testi-lelki egyensúlyuk céljából jönnek; stílusomra a “flow”-ban mozgás, a dinamikusság jellemzö. Òráimnak szerves része a pilates lelki egészségre ható pozitív aspektusa is.

Szentgyörgyi Nikoletta – TABATA Aerobic

Országos úszóbajnok, Aerobic Európabajnok, Fitness Világbajnok, Tabata Aerobic oktató, személyi edző

Mottóm: “Ott legyél ahol az Élet zajlik!”

Csoportos TABATA Aerobic óráimat azoknak ajánlom, akik szeretik a dinamikus, kemény edzéseket. Gyakorlataim változatosak és hatékonyak, ugyanakkor a kezdők és az idősebb korosztály számára is követhetők, végrehajthatók.

Személyi edzőként pedig célorientáltabb, hatékonyabb, biztonságosabb edzésekkel, és táplálkozási tanácsokkal szeretnék segíteni elsősorban azoknak, akik változtatni akarnak az életmódjukon, alakjukon, de nem tudják hogyan érjék el céljukat.

Bejelentkezés: szentgyorgyinikolettt@gmail.com

További információk

Gyerekorom óta szerves része az életemnek a sport .1998-tól 2010-ig aerobikoztam, amiben kétszeres Magyar bajnok lettem, és ötszörös Európa bajnok. Majd sportágat váltottam és a fitnessre tértem át, amin számos eredményeim közül a világbajnoki eredményemre vagyok a legbüszkébb, amit 2014. május 25.-én szereztem meg Horvátországban. Minden emberrel szeretném megismertetni és megszerettetni a sport világát. Tanulmányaimat kibővítettem a hallás sérült vendégek számára. Jelbeszéddel tudok velük kommunikálni, hogy még több segítséget tudjak nyújtani a hallas sérültek számára.

Verseny eredményeim:

 1. Országos úszóbajokság 1. hely
 2. Magyar kupa 1. hely Verseny aerobic (ez által kijutottam az Európa kupára)
 3. Európa kupa 1. hely
  2008. Ismételten Magyar kupa 1. hely ( ismét kijutás az Európa kupákra)
  2008.  Európa kupa kétszeres 1. hely
  2009. Európa kupa kétszeres 1. hely aerobic
  2010. Év fitness bajnoki cím (FitKid)
  2014. Világbajnoki cím fitness

2019 Copyright – Minden jog fenntartva
készítette: talkative.hu

Életerő Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és informálódj legújabb termékeinkről, programjainkról.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál!

X