Fejlesztő szakembereink

Döntsd el kihez és mikor jönnél!

Balogh Nikoletta

Innerwise® Mentor, Kineziológus (One Brain), Képződő Mentálhigiénés Segítő

Abban tudlak segíteni, hogy saját tempódban kísérlek utadon, míg visszatalálsz Önmagadhoz. Hiszem, hogy nincs fontosabb kapcsolat, mint az önmagunkkal való kapcsolat. 

Bejelentkezés: +36-30/347-71-48.

További információk

Amikor én jól vagyok, önmagam vagyok, szeretni tudom magam, teljesen más minőségűek a kapcsolataim, és ezáltal az életem, mint ellenkező esetben. És az a tapasztalom, hogy minden erőforrás megvan bennünk ahhoz, hogy újra visszataláljunk önmagunkhoz, és az életet minden percében csodásnak éljük meg.innerwise® workshop-ok az Életerő Központban:

– Karhosszteszt tanfolyam: Megtanítja a karhossztesztet, mint a tudatalattival való közvetlen kommunikáció eszközét. (1 nap) – 

innerwise® Alaptanfolyam: Megtanít az öngyógyításra az innerwise® energetikai rendszerét használva, továbbá IGEN-t mondani Önmagunkra, a Testünkre, az Őszinteségre, a Szeretetre, az Életre és a Változásra. (2 nap) 

Dare to b’riched: Hazatérés. Megérkezés az Önvalónkba, az itt és most-ba. (2 nap) – 

További részletekért, egyéb workshop-okért és időpontért látogass el weboldalamra: https://balancia.hu vagy keress bátran telefonon: +36-30/347-71-48.

Katona Ágnes

Gyógytornász – manuálterapeuta

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Karán végeztem gyógytornászként, majd az egyetem posztgraduális képzését elvégezve manuálterapeuta képesítést szereztem. 

Munkám során komplexen alkalmazom a gyógytornát és a különböző manuális technikákat. Nem a tünetet, hanem az embert helyezem előtérbe.

Bejelentkezés: +36 30 837 6348

Magyarvári Szilvi

Dietetikus, táplálkozástudományi szakember, vegán workshopok

Célom, hogy mutassak egy olyan utat, amivel egészségesebben, tudatosabban, fenntarthatóbb módon élhetünk, táplálkozhatunk, és persze nagyon finomakat ehetünk.

Bejelentkezés: +36-30/361-0724

www.bekeatanyeron.hu 

További információk

Szeretem az egyszerű, könnyen elkészíthető, recepteket, amikkel nemcsak megkönnyíthetjük az életünk de egészségesebbé is válhatunk. Így a workshopon is ilyeneket fogok megosztani Veletek! A receptek teljes értékűek, tehát csak természetes anyagokat tartalmaznak. Nem tartalmaznak feldolgozott cukrot és olajat, így ideális lehet cukor anyagcsere zavarral rendelkezőknek is. Healing

 

Papp Izabella

Egészségtanácsadó, Spagyrikus terápia és MORA Mágneses Biorezonancia Diagnosztika konzulens

Egészség tanácsadóként és spagyrikus medicina konzulensként az emberek egészségének a megtartása és gondozása az egyik legfontosabb életfeladatom.

“Az egészség tudatos választás kérdése.”

Bejelentkezés: Papp Izabella +36-30/366-2205, veltmed@hotmail.com

További információk

A spagyrikus terápiával gyógyítani egy csodálatos lehetőség a kezemben. Ezek a szerek intelligens esszenciák, melyek rendelkeznek a növények és elemek energiájával, és a gyógyító impulzusokat irányítottan oda terelik, ahol a szervezetben erre szükség van.

Egyéni konzultáció az Életerő Életmód Központban: Kedd 13-20 óra, csütörtök 8-13 óra

MORA Mágneses Biorezonancia Diagnosztika

Teljesen fájdalommentesen nyerhető infomáció a szervezetünk működéséről, a betegségekre való hajlamról, az immunrendszer állapotáról, a szervezet sav-bázis egyensúlyáról, az ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek hiányáról, a sejtek regenerációs képességéről, az allergia megjelenésének okairól. a vizsgálat egy személyre szabott, táplálkozási -és életmód tanácsadást foglal magában. A cél a szervezet egészséges egyensúlyának a helyreállítása és egészségben tartása. Az MMRD kezeléssel erősödik az immunrendszer.

Spagyrikus terápia

A spagyrikus gyógyhatású szerek intelligens esszenciák, melyek rendelkeznek a növények és elemek energiájával, és a gyógyító impulzusokat irányítottan oda terelik, ahol a szervezetben erre szükség van, így rövid terápiás idő alatt teljes tünetmentesség érhető el.

Árak:

– MORA-MMR Diagnosztikai vizsgálat és terápia 18 000,-Ft/alkalom (1 óra)
– MORA-MMR Kontroll vizsgálat 8 000,-Ft/alkalom (fél óra)
– Spagyrikus medicina és tanácsadás 10 000,-Ft/alkalom (fél óra)
– Allergiavizsgálat 10 000,-Ft/alkalom (fél óra)

Lőrincz Ágnes

Stresszkezelési tanácsadó

A tanácsadás során főleg kineziológiai és aromaterápiás módszereket alkalmazok.

Ha változtatni szeretne és elfogadja a segítséget, keressen bátran, hogy kiegyensúlyozottabb életet élhessen!

Bejelentkezés:
Lőrincz Ágnes +36-70/280-2095

További információk

 Minden ember ösztönösen törekszik arra, hogy harmóniában éljen, megteremtse és megőrizze a belső egyensúlyt. Napjainkban néha úgy érezhetjük, hogy ez nehéz, hiszen a minket érő impulzusok, különböző hatások nem feltétlenül a számunkra vágyott irányba befolyásolják a hangulatunkat, életünket. A bennünk lévő blokkok, múltbéli események hatása, félelmek, saját magunk feletti autoritás elvesztése, megfelelési kényszer mind-mind befolyásolja azt, ahogyan a mostban reagálunk. Az érzelmi stressz beazonosítása és megszüntetése jelentős életminőség-javulást eredményezhet a változni és változtatni kész embereknél. A múltbéli negatív érzelmek oldása megváltoztatja a jelent, így hatással van a jövőnkre is.

A kezelés ára: 11.000,-Ft, időtartama 1,5 óra.

 

Boinitzer Tamás
Hang és rezgésterápia

„Mozgás nélkül nincs Változás, Változás nélkül nincs Gyógyulás.”

A Hang és Rezgésterápia során képes vagyok HARMONIZÁLNI A PILLANATOT, összhangot teremteni a TESTED és LELKED között egy csodás módszerrel, mely évezredek óta bizonyította hatását.

TOM – Therapist Of Mind
További info: +36/20.9444350
https://www.facebook.com/TOMTherapist-Of-Mind-111461770326496/

További információk

Test, Lélek és Szellem egy egység.

Ha bármelyikben zavar támad az kihat az egészre. Az egész pedig Te magad vagy.

Állandó feszültség, stressz, alvászavar, időhiány, rohanás, türelmetlenség, rosszabb esetben testi tünetek és még hosszasan sorolhatnánk mi minden jellemzi a XXI. század emberének életét.

Ahhoz, hogy valódi változásokat idézzünk elő életünkben, néha fájdalmasan nehéz döntéseket kell meghoznunk. És erre a legtöbben nem vagyunk képesek.

Elengedni, kilépni, újrakezdeni, továbblépni. Vagyis változtatni.

Jó lenne itt és most valami varázsütéssel megoldani ezeket a gondokat, de sajnos erre nem vagyok képes.

Képes vagyok viszont HARMONIZÁLNI A PILLANATOT, összhangot teremteni a TESTED és LELKED között egy csodás módszerrel, mely évezredek óta bizonyította hatását.

Ősi kultúrák és a jelenlegi legmodernebb tudományos kutatások is igazolták, hogy a Hang és Rezgésterápia képes megnyugtatni, ellazítani, vitalizálni és gyógyítani az emberi szervezetet, akár a legapróbb részeinken a sejtjeinken keresztül.

A Tibeti 7 fémből készült és kristály hangtálak segítségével végzett kezelések, elképesztő hatékonysággal javítják szervezetünk, gondolataink és lelkünk „sérüléseit”, problémáit.Képes átprogramozni a nem megfelelő rezgésszámmal működő lényünket, gyógyító energiák segítségével.

 Mindössze annyit kérek Tőled, hogy adj egy esélyt Magadnak és ezáltal a környezetednek arra, hogy egy minőségibb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Kezelések:

-egyéni

-páros

-szülő/gyerek probléma oldás

-harmonizáló

-elengedés

-sport sérülés

-fájdalom terápia

-alvászavar

-szorongás

-stresszoldás

 

Egervári Lilla

Művészet-és szocioterapeuta, Peter Hess hangmasszőr, gyógypedagógus

A művészeti tevékenységek melyekkel foglalkozom (főképpen képzőművészet, majd a hangtálakkal végzett meditáció, relaxáció) mind terápiás szemléletűek.

A gyermekek korosztályától kezdve a felnőttekig mindenkivel foglalkozom. Magamat nem tartom művésznek, de szerencsésnek igen, mert az alkotás könnyen megy nekem. Viszont ezt eszközként használom arra, hogy kifejezési lehetőséget adjak másoknak, illetve olyan eszközt a kezükbe, mellyel átstrukturálhatják élményeik lenyomatait illetve személyiségük részeit.

Bejelentkezés: lilla@art-terapia.hu , +36-70/776-6969, www.art-terapia.

További információk

A hangfürdőn nemcsak hangtálakat használunk társammal, Kiss László hangbűvésszel, hanem handpant, gongot, nyelves dobot, samsulát és több egzotikus hangszert is, hogy egy pihentető, mély, relaxációs utazásra tudjuk vinni a résztvevőket. Az idő-tér teljesen megváltozik az utazás során. A mély relaxált állapotban harmonizálódik a működés, az elakadások megszűnnek, az öngyógyító folyamat beindul. Szeretnénk rendszeresen hangfürdőket tartani az Életerő Életmód Központban.

Ajánlom mindenkinek szeretettel!

 

Dezső Daniela

Dietetikus

 Mikor segíthet egy dietetikus?

  • ha látványos a túlsúly vagy éppenséggel túlzottan sovány az illető
  • ha különböző divat diétákra esküszik
  • ha arról mesél, hogy amúgy ő tartja a súlyát, csak pont most felszaladt egy pár kg az utolsó diéta óta 😊
  • ha a nem megfelelő minőségű táplálkozás következtében látunk hiányállapotra utaló tüneteket: töredezett köröm, vékonyszálú, töredezett haj, folyamatos diéta ellenére (vagy persze pont amiatt) túlsúly
  • ha fáradékonyságról panaszkodik, aminek nem tudja az okát
  • szerintem intő jel lehet, ha valaki nagyon sok mindent vesz, céltalanul, nem tudja pontosan mi kéne neki az alapanyagok közül
  • ha bármiféle táplálkozással kapcsolatos betegséget említ (ami persze nincs kezelve, nem megfelelő hozzá az étrend)
  • ha valamilyen speciálisabb étrendet szeretne elkezdeni (pl. vega, vegán) de nincsenek meg az alapelvek sem az induláshoz
  • ha teljesítményfokozásról, sportról kérdez, hogy miből mennyi kéne (akár vegán, akár hagyományos étkezésű az illető)

Bejelentkezés, információ:
Tel.: 06-30-247-22-73,  e-mail: dezso.dana@gmail.com

További információk

2016-ban végeztem dietetikusként a Semmelweis Egyetemen. A diploma szerzés óta lehetőségem volt tapasztalatot szerezni mind a klinikusi munkában (Honvédkórház belgyógyászat) illetve egészségfejlesztés, prevenció területén is.

Szabadidőmben nagyon szeretek sportolni, az életem szerves részét képezi a futás és az egyéb kiegészítő mozgásformák (úszás, kerékpározás, TRX).  Munkám mellett a Debreceni Egyetem pszichológus hallgatója vagyok.

Dietetikai szemléletem fontos eleme, hogy minden ember más, így nem létezik két ugyanolyan tanácsadás. A célom az, hogy az evés, főzés, ételkészítés ne mindennapi teherként jelenjen meg az emberek életében.

Keressetek bizalommal, legyen szó egészségtudatos vagy sport táplálkozásról vagy különféle betegségek (inzulinrezisztencia, magas vérnyomás, köszvény, kettes típusú cukorbetegség…) illetve allergiák diétájáról.

Pellicano Judit

Life coach, Mentor és Points of You® Expert tréner 

A sikeres változás egy belső munka eredménye, amelyben a magunkról, a helyzetünkről, a munka folyamatokról kialakított kép megváltoztatásával érünk el fantasztikus eredményeket. Abban segítem a személyes fejlődésükre igényes ügyfeleimet, hogy könnyedén tudjanak változtatni az életükben kevésbé jól működő helyzeteken, kapcsolatokon.

Keress bizalommal, ha a változás elindításához segítségre van szükséged! +36-30/565-32-62,
www.pellicanojudit.com/hu/coaching

További információk

Az egyéni coachingon elsősorban az egyéni változás folyamatára, a kitűzött cél elérésére fókuszálunk. A csoportos tréningeken a magunkhoz és másokhoz való kapcsolódási pontok erősítésén, a közös cél eléréséhez szükséges legoptimálisabb állapot megteremtésén dolgozunk. Minden esetben az ügyfél által meghatározott változás létrehozása a cél.

Points Of You® Akadémia egyetlen magyar Expert Trénereként prémium fotóterápiás eszközök segítségével, komplex alternatív egyéni-és szervzetfejlesztő programmal kísérem végig ügyfeleimet egy olyan úton, ahol egy finomra hangolt dinamikus változás beindításával a megszokottól eltérő módon, sikeresen oldják meg magánéleti és szakmai elakadásaikat.

 

Gyurkovich Krisztina

Aromaterápiás kezelés, oktatás

Aromaterápiás tanácsadóként azon dolgozom, hogy a manapság reneszánszát élő esszenciális olajok között eligazodni segítsek és minden érdeklődőnek megtanítsam az olajok biztonságos használatát. Heti rendszerességgel tartott INGYENES esszencia-leckéimre szeretettel várom mind a szülőket, mind pedig a terápiás,  tréner vagy segítő szakmákban dolgozó szakembereket ha szeretnék megtapasztalni mennyi mindenre lehet segítség egy gyógynövény-esszencia használata.

Bejelentkezés:
gyurkovich.krisztina@freemail.hu
Tel: +36-70/770-76-24

További információk

Nagy Andrea

Mestertanár, mentortanár, egészségtan tanár, testnevelő, gyógytestnevelő

A Testnevelési Egyetem mentora vagyok és testnevelés tantárgygondozó szaktanácsadó.
28 éve tanítok a szentendrei Móricz gimnáziumban.

Miután elvégeztem egy life és sport coach iskolát, gyakorló coachként fogadom ingyenesen a hozzám fordulókat.

Bejelentkezés és információ: 
andrea.nagy70@hotmail.com, +3620/4992374.

 

További információk

2019 Copyright – Minden jog fenntartva
készítette: talkative.hu

Életerő Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és informálódj legújabb termékeinkről, programjainkról.

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál!

X